Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Zijde gordijnen / raamdecoratie reinigen en onderhouden

Zijde is een prachtig natuurproduct met een luxe uitstraling. De stof heeft van nature een opvallende rijke glans en kent vele toepassingen. Zo ook als stof voor gordijnen of overige raamdecoratie. Zijde gordijnen geven uw interieur een luxe en exclusieve uitstraling dankzij de glans, zachte structuur en souplesse. Daarnaast is zijde de natuurlijkste vezel die er is. Zijde weet op een prachtige manier het licht te vangen, wel zijn zijde gordijnen erg gevoelig voor lichtinvloeden buitenaf. Zo kan zijde in zonlicht verzwakken en ook wanneer zijde raamdecoratie al lange tijd wordt gebruikt kan deze kwetsbaar worden. Uw zijde gordijnen wilt u natuurlijk schoon en fris houden. Dit is mogelijk door deze af en toe te reinigen. Omdat zijde kwetsbaar kan zijn wordt aangeraden uw zijde gordijnen en raamdecoratie te laten reinigen. Bij Stoomwinkel.nl kunt u terecht voor het laten reinigen van alle soorten zijde raamdecoratie.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken
Perfecte service
25+ jaar ervaring

Zijde raamdecoratie laten reinigen bij Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is specialist op het gebied van het reinigen van gordijnen en overige raamdecoratie. Wij hebben jarenlange ervaring in het professioneel reinigen van gordijnen, vitrages en vouwgordijnen van alle soorten stoffen. Ook voor het laten reinigen van uw zijde gordijnen kunt u bij ons terecht. Zoals hiervoor is aangegeven is zijde een natuurlijke stof die na langdurig gebruik en door invloed van zonlicht kwetsbaar kan worden. Wanneer sprake is van vergaande verzwakking van de zijde stof, kan reiniging van de gordijnen risico’s met zich meebrengen. Wij zullen uw gordijnen vooraf altijd nauwkeurig bekijken en contact met u opnemen voordat wij de raamdecoratie zullen reinigen om de mogelijke risico’s met u door te spreken. U komt bij Stoomwinkel.nl niet voor verassingen te staan en bent er bij ons verzekerd dat wij uw zijde gordijnen met uiterste zorgvuldigheid zullen behandelen en op de juiste manier zullen reinigen.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard! Nicole Haenen

Een compleet servicepakket voor uw zijden gordijnen bij Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl heeft jarenlange ervaring in het reinigen en repareren van gordijnen en vouwgordijnen. De combinatie van vakkundig reinigen en repareren van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie is uniek. U bent bij Stoomwinkel.nl verzekerd van top gemak en ontzorging dankzij het complete servicepakket dat wij bieden. Naast het laten reinigen en repareren van uw zijde gordijnen, kunt u deze ook door ons laten ophalen, afhalen, terugbrengen en weer door ons op laten hangen. Voor deze service zetten wij een vakkundig stoffeerder in. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van bepaalde services uit ons pakket. Alles is mogelijk en het laten reinigen van uw gordijnen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Voor vragen en meer informatie kunt u terecht op onze website of kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op met ons!

12 + 14 =