Vouwgordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vouwgordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Waarom gordijnen laten onderhouden?

Vouwgordijnen van een goede kwaliteit zijn erg duur in de aanschaf. Door de vouwgordijnen eens in de twee tot vier jaar te laten onderhouden blijft u het langst plezier beleven aan uw mooie vouwgordijnen. Door vouwgordijnen met enige regelmaat te onderhouden krijgen de vouwgordijnen nauwelijks tot geen grauwe kleur na verschillende jaren hangen. Ziet u op tegen het gefriemel met de touwtjes, tegen het verwijderen van de baleinen en al helemaal tegen het terughangen van de vouwgordijnen en het weer inrijgen van de touwtjes?

Geen zorgen! U kunt uw vouwgordijnen compleet met systeem door Stoomwinkel.nl laten onderhouden. Wij halen de vouwgordijnen compleet op systeem bij u op. In ons atelier halen wij de vouwgordijnen van de systemen, we halen de touwtjes los en verwijderen de baleinen. Na reiniging van de vouwgordijnen wordt ieder vouwgordijn nauwkeurig gecontroleerd op kapotte ringetjes, los klittenband, losse tunnels en losse zomen. Alles wordt door ons hersteld zonder extra kosten.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken
Herstel zonder kosten

Perfecte service
25+ jaar ervaring
Persoonlijk contact

Hoe werkt Stoomwinkel.nl?

U kunt er kiezen om uw vouwgordijnen zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten reinigen, repareren en ophalen van uw vouwgordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. U kunt uw vouwgordijnen natuurlijk zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vouwgordijnen compleet op systeem aan onze medewerkers mee te geven. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de vouwgordijnen beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

8 + 11 =

Vouwgordijnen reinigen en repareren bij Stoomwinkel.nl

Voor het laten reinigen van al uw soorten gordijnen, waaronder ook vouwgordijnen, kunt u terecht bij Stoomwinkel.nl. Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van het reinigen en repareren van gordijnen en overige raamdecoratie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor een compleet servicepakket. Dit pakket neemt u als klant al het werk uit handen. Uw vouwgordijnen worden niet alleen gereinigd, maar ook hersteld waar nodig. Verschillende herstelwerkzaamheden van uw vouwgordijnen zijn kapotte ringetjes en kettingen vervangen. Bij ons is het mogelijk dat wij de vouwgordijnen ophalen en weer afleveren als de vouwgordijnen zijn gereinigd. U kunt de vouwgordijnen zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt uw vouwgordijnen ook compleet op systeem meegeven aan onze ervaren medewerkers. Wij halen uw vouwgordijnen niet ter plekke van het systeem, maar in ons atelier. Op aanvraag is het ook mogelijk dat een van onze ervaren medewerkers het vouwgordijn compleet met systeem van uw wand of plafond haalt en terugplaatst.Lees meer

Een compleet verzorgd servicepakket voor het laten reinigen van vouwgordijnen

Uw vouwgordijnen hebben weinig onderhoud nodig. Wel kunnen deze eens in de zoveel tijd een goede reinigingsbeurt gebruiken. Ongemerkt kan er namelijk toch heel wat viezigheid in uw vouwgordijnen gaan zitten. U kunt de gordijnen zelf wassen, maar wilt u er zeker van zijn dat de vouwgordijnen nagenoeg niet krimpen en hun kwaliteit behouden? Laat de vouwgordijnen dan reinigen op een professionele manier. Stoomwinkel.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van het onderhoud van onder meer vouwgordijnen. Door het speciale reinigingsproces komt krimp van de gordijnen bijna niet voor. Het kan gebeuren dat natuurlijke stoffen iets krimpen, in de meeste gevallen hangen de gordijnen na minimaal 6 weken deels tot helemaal weer uit. Stoomwinkel.nl biedt een compleet servicepakket waarbij wij niet alleen de vouwgordijnen voor u reinigen, maar we kunnen ze ook bij u thuis of op kantoor ophalen. U kunt de vouwgordijnen zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt uw vouwgordijn ook compleet met systeem meegeven. Indien blijkt dat uw vouwgordijnen oneffenheden bevatten, zullen wij deze voor u herstellen. Ook in ons atelier werken professionals met jarenlange ervaring.

Maak een afspraak voor het reinigen van uw vouwgordijnen op Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vouwgordijnen laten reinigen of gebruik maken van ons complete servicepakket? U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Ons uitgebreide servicepakket bestaat uit verschillende onderdelen en u kunt zelf kiezen waar u gebruik van wilt maken. Wanneer u wilt dat Stoomwinkel.nl de vouwgordijnen van het systeem af haalt dan kunt u uw vouwgordijnen compleet op systeem meegeven. In dit geval halen wij in ons atelier de vouwgordijnen van de systemen. We halen de touwtjes los en verwijderen de baleinen. De systemen worden zo goed mogelijk schoongemaakt, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Na reiniging en reparatie van de vouwgordijnen worden de vouwgordijnen weer op de systemen geplaatst, de touwtjes worden weer ingeregen en de baleinen weer terug geplaatst. De vouwgordijnen worden hierna weer compleet op systeem afgeleverd. Tevens is het bij ons ook mogelijk om op aanvraag uw vouwgordijnen compleet van uw wand of plafond te laten halen en terug te laten plaatsen.

Indien u kiest voor complete service, dan bespreken wij vooraf met u wat hiervoor de bijkomende kosten zijn. U komt op deze manier niet voor verassingen te staan. Het is ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Bij Stoomwinkel.nl staan wij voor duidelijk afspraken waarbij service en kwaliteit voorop staan!