Vouwgordijnen op en af systeem door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vouwgordijnen laten reinigen op en af systeem? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Waarom Vouwgordijnen laten onderhouden?

Vouwgordijnen van een goede kwaliteit zijn erg duur in de aanschaf. Door de vouwgordijnen eens in de twee tot vier jaar te laten onderhouden blijft u het langst plezier beleven aan uw mooie vouwgordijnen. Door vouwgordijnen met enige regelmaat te onderhouden krijgen de vouwgordijnen nauwelijks tot geen grauwe kleur na verschillende jaren hangen. De vouwgordijnen met van het systeem gehaald worden en weer op systeem gezet worden voordat u uw gordijnen kunt onderhouden.Ziet u op tegen het gefriemel?

Geen zorgen! U kunt uw vouwgordijnen compleet met systeem door Stoomwinkel.nl laten onderhouden. Wij halen de vouwgordijnen compleet op systeem bij u op. In ons atelier halen wij de vouwgordijnen van de systemen, we halen de touwtjes los en verwijderen de baleinen. Na reiniging van de vouwgordijnen wordt ieder vouwgordijn nauwkeurig gecontroleerd op kapotte ringetjes, los klittenband, losse tunnels en losse zomen. Alles wordt door ons hersteld zonder extra kosten.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken
Herstel zonder kosten

Perfecte service
25+ jaar ervaring
Persoonlijk contact

Hoe werkt Stoomwinkel.nl?

U kunt er kiezen om uw vouwgordijnen op systeem zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten reinigen, repareren en ophalen van uw vouwgordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. U kunt uw vouwgordijnen natuurlijk zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vouwgordijnen compleet op systeem aan onze medewerkers mee te geven. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de vouwgordijnen beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

8 + 4 =

Stoomwinkel: Vouwgordijnen op en af systeem

Ook uw vouwgordijnen dienen zo nu en dan gereinigd te worden. Wanneer u van plan bent om deze zelf te gaan reinigen of ze naar een stomerij wilt brengen, moeten de vouwgordijnen volledig gedemonteerd worden. U kunt de vouwgordijnen zelf van het systeem afhalen, maar dit brengt echter een hoop risico’s met zich mee. Er kunnen verschillen zitten tussen diverse vouwgordijnsystemen en in de wijze waarop u deze moet demonteren. Hoe het vouwgordijn van het systeem kan worden afgehaald en weer op systeem gezet wordt is afhankelijk van hoe het systeem in elkaar zit. Het demonteren van de vouwgordijnen bestaat veelal uit het vouwgordijnen loshalen van het systeem, de touwtjes losmaken en de baleinen eruit halen. U kunt de gordijnen laten reinigen bij Stoomwinkel.nl en deze op het systeem meegeven.

Een compleet servicepakket voor uw vouwgordijnen bij Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl verzorgt de reiniging van alle soorten vouwgordijnen en overige raamdecoratie in heel Nederland, voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt de vouwgordijnen geheel op systeem aan ons meegeven, om het beschadigen van het systeem of de gordijnen te voorkomen. Bij Stoomwinkel.nl worden de gordijnen in het atelier van het systeem afgehaald en nagekeken. Eerst worden de koordjes losgemaakt en ook de baleinen worden uit de vouwgordijnen gehaald. De vouwgordijnen worden gereinigd en vervolgens gecontroleerd op beschadigingen zoals losse zomen of tunnels, kapotte ringetjes of los klittenband. Deze gebreken worden gerepareerd. Het systeem of de bediening kan natuurlijk al eerder beschadigd zijn, ook kunnen de koordjes van de gordijnen kapot zijn of teruggeschoten zijn. Stoomwinkel.nl biedt de service dat naast de vouwgordijnen zelf, ook het systeem wordt gereinigd, deze wordt nagekeken en indien nodig ook wordt gerepareerd.

Meer dan uw vouwgordijnen onderhouden

Voor de reiniging van uw vouwgordijnen biedt Stoomwinkel.nl een compleet verzorgd servicepakket aan door heel Nederland. Wij komen de gordijnen bij u op het gewenste adres ophalen, halen deze van het systeem af en reinigen de gordijnen, eventuele gebreken worden door onze specialisten verholpen en wij komen de vouwgordijnen weer bij u thuisbrengen en eventueel voor u ophangen. Onze service zorgt ervoor dat u als klant geheel wordt ontlast. Zodra uw gereinigde en gerepareerde vouwgordijnen weer bij u thuis worden opgehangen weet u zeker dat ze weer jaren mee kunnen. voorgaande schuingedrukte zin zou ik aanpassen naar: Na reiniging inclusief reparaties van uw vouwgordijnen weet u zeker dat ze weer jaren mee kunnen. Voor het onderhoud van uw vouwgordijnen kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat u helemaal geen omkijken naar het onderhoud van uw gordijnen meer heeft. Bij Stoomwinkel.nl zijn wij flexibel, bieden wij heldere afspraken, persoonlijke communicatie en richten wij ons volledig op de wensen van u als opdrachtgever. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.