Vitrages onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Waarom vitrages laten onderhouden?

Bij het reinigen van uw vitrages staat nauwkeurigheid voorop. Ook schade zullen van vitrages herstellen wij zonder extra kosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw vitrages voor het reinigen daarvan zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Als particulier of bedrijf is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Op die manier heeft u zelf totaal geen omkijken meer naar het onderhoud van al uw soorten raamdecoratie.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken

Perfecte service
25+ jaar ervaring

Hoe werkt Stoomwinkel.nl?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw raamdecoratie voor het reinigen daarvan zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten reinigen, repareren en ophalen van uw vitrages, vouwgordijnen en overgordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de raamdecoratie beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

10 + 1 =

Vitrage onderhouden door Stoomwinkel.nl

Vitrage is de ideale raamdecoratie voor in uw woonkamer. Deze gordijnen zorgen voor veel sfeer, privacy maar laten ook nog veel licht door. Vitrages worden ook wel glasgordijnen genoemd. Het zijn dunne gordijnen die enigszins het zonlicht temperen. Ze kunnen achter overgordijnen worden gehangen. Er is keuze uit vele verschillende soorten vitrage. Waar er eerder slechts keuze was uit een aantal soorten vitrage in witte en licht doorlatende stoffen, zijn er tegenwoordig vitrages gemaakt van allerlei stoffen en in diverse kleuren beschikbaar. Vitrage kan zowel functioneel als decoratief zijn. Over het algemeen heeft vitrage maar weinig onderhoud nodig. Om uw vitrage schoon en fris te houden, dient deze wel af en toe te worden gereinigd. Op het oog zal uw vitrage er niet vies uitzien, toch is uw raamdecoratie vatbaar voor vlekken, luchtjes of verkleuring. U kunt ervoor kiezen om vitrage zelf voorzichtig te wassen. Houd dan altijd rekening met het wasvoorschrift dat wordt bijgeleverd. U kunt er ook voor kiezen het onderhoud van uw vitrage uit te besteden en te laten reinigen door een professional.

Vitrage onderhoud bij Stoomwinkel.nl

Bij Stoomwinkel.nl kunt u terecht voor het onderhoud van uw vitrage. De meest veilige manier is om uw gordijnen te laten reinigen. Kies daarom voor onderhoud van uw vitrage bij Stoomwinkel.nl. Zo bent u er zeker va de uw vitrage na reiniging er weer fris uit zien en hun kwaliteit hebben behouden. Stoomwinkel.nl is al vele jaren gespecialiseerd in het reinigen inclusief repareren van al uw soorten vitrage en overige raamdecoratie. U kunt bij ons terecht voor een professionele onderhoudsbeurt voor uw vitrage in heel Nederland. Hoe uw vitrage precies zal worden behandeld is afhankelijk van het soort stof. Onze professionals weten precies wat de juiste behandeling zal zijn. U kunt ervoor kiezen om uw raamdecoratie af te geven in onze winkel in Wanroij maar wij kunnen deze ook bij u komen ophalen. Wanneer uw vitrage mankementen bevat of loszittende onderdelen, dan zullen wij deze na reiniging in ons atelier voor uw repareren.

Een compleet en verzorgd servicepakket voor uw vitrage

Uw vitrage laten reinigen door Stoomwinkel.nl, is een uitstekende keus. Wij bieden echter veel meer mogelijkheden. Vitrages met loszittende onderdelen zullen wij repareren en ook bieden wij de mogelijkheid om uw vitrage bij ons te laten vermaken. Wilt u uw vitrage ergens anders ophangen of is uw vitrage te lang, dan bieden wij uitkomst. Stoomwinkel.nl is uniek vanwege het compleet verzorgde servicepakket dat wij bieden. Hierbij komen wij uw vitrage ophalen en eventueel voor u afhalen, zullen wij u vitrage reinigen en waar nodig herstellen of vermaken en komen wij deze weer bij u afleveren en eventueel ook ophangen. U heeft dankzij ons compleet verzorgde pakket geen omkijken meer naar het onderhoud van uw vitrage. Sluit u een onderhoudscontract bij ons af, dan bent u er zeker van dat uw vitrage eens in de zoveel tijd zal worden onderhouden en blijft de kwaliteit daarvan vele jaren behouden. Zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland kunnen bij ons terecht. Voor meer informatie over ons servicepakket of over één van onze andere services kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.