Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Verduisterende gordijnen / raamdecoratie reinigen en onderhouden

In de slaapkamer wordt vaak gekozen voor verduisterende gordijnen of andere verduisterende raamdecoratie. Een groot voordeel van verduisterende gordijnen is dat deze zon- en daglicht buiten houden, ze maken een slaapkamer donker ook wanneer het buiten licht is. Ideaal voor als u nachtdiensten draait en overdag moet slapen, voor op de baby- of kinderkamer of gewoon wanneer u ervan houdt om in een donkere kamer te slapen. Een ander voordeel is dat verduisterende gordijnen ook de kamer op temperatuur houden. De gordijnen zijn voorzien van een verduisterende voering en hierdoor een stuk dikker dan normale gordijnen. In de zomer houden de gordijnen de hitte buiten en in de winter houden ze de warmte binnen. Verduisterende gordijnen hebben niet veel onderhoud nodig, wel dienen deze zo nu en dan gereinigd te worden. Het is niet eenvoudig om uw verduisterende gordijnen of raamdecoratie zelf te reinigen. Aangeraden wordt om uw verduisterende raamdecoratie te laten reinigen. Bij Stoomwinkel.nl kunt u terecht voor het reinigen van uw verduisterende gordijnen.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken

Perfecte service
25+ jaar ervaring

Professioneel laten reinigen van uw verduisterende gordijnen

Stoomwinkel.nl is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten raamdecoratie. Ook voor het reinigen van uw verduisterende raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak wordt verteld dat het reinigen van verduisterende gordijnen lastig is, hier is zeker niet altijd sprake van. Er zijn diverse soorten verduisterende gordijnen, hoe eenvoudig deze te reinigen zijn is afhankelijk van de soort. Er zijn verduisterende gordijnen die beschikken over een voering met coating. Vooraf is dat niet goed zichtbaar. Is deze coating verouderd door bijvoorbeeld verdroging en lichtinwerking, dan kan de stof poreus worden. Het reinigen van deze gordijnen kan mogelijk problemen opleveren, zo kan de voering licht beschadigen. Het gordijn zal in dat geval nog wel bruikbaar zijn. Het is ook mogelijk dat de coating intact blijft maar er bobbels onder ontstaan, dit heeft geen gevolgen voor het verduisterende effect. Ook is het mogelijk dat de coating verdwijnt en er slechts een dun laagje stof overblijft. Wanneer u uw verduisterende gordijnen met coating bij Stoomwinkel.nl laat reinigen, zullen wij direct de risico’s met u bespreken. Weet u niet of er sprake is van een voering met coating en komen wij daar voor reiniging achter, dan zullen wij voor de behandeling eerst contact met u opnemen en de risico’s bespreken. Ontstaat er tijdens het reinigen van uw gordijnen beschadiging, dan is er altijd de optie om de voering eruit te halen. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken is het altijd mogelijk om een stukje op proef te reinigen.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard! Nicole Haenen

Een compleet servicepakket voor uw verduisterende gordijnen bij Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is specialist op het gebied van vakkundig reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en raamdecoratie. Voor het laten reinigen van uw verduisterende gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast reiniging van uw gordijnen kunnen wij deze ook voor u repareren indien dat nodig blijkt te zijn. Dat is echter niet alles. Bij Stoomwinkel.nl kunt u ook terecht voor een compleet servicepakket. Bij ons is het mogelijk om uw gordijnen voor reiniging bij u op te laten halen, wij kunnen de gordijnen ook voor u afhalen. Wanneer de gordijnen zijn gereinigd komen wij deze weer brengen en bij u ophangen. Het laten reinigen van uw verduisterende gordijnen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bekijk onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met ons!

1 + 14 =