Vakkennis én vakkundig reinigen

Stoomwinkel.nl is al vele jaren gespecialiseerd in reiniging inclusief reparaties van gordijnen en vouwgordijnen. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie.

 

Landelijke en volledige service

Dankzij onze landelijke en complete (vouw)gordijnenservice kunt u zelf bepalen hoeveel – of juist hoe weinig – tijd u wilt besteden aan goed onderhoud van uw gordijnen. Door persoonlijk contact en ons team van vakkundige medewerkers, chauffeurs en stoffeerders kunnen we ons volledig richten op uw wensen. Binnen enkele minuten geregeld zoals het u het beste schikt.

 

Duidelijke afspraken

Stoomwinkel.nl staat voor duidelijke afspraken, professionele service en de beste resultaten. Op en top gemak en ontzorging! Eigen medewerkers halen en bezorgen in heel Nederland op afspraak. U kunt ook uw vitrages, over- en/of vouwgordijnen af laten halen, kenmerken en terug laten hangen. Hiervoor zetten wij een vakkundig stoffeerder in.

 

Compleet servicepakket

Eventuele mankementen aan rail, runners en systemen worden uiteraard verholpen. Met dit complete servicepakket hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en bespaart u veel tijd. Aan de hand van het aantal gordijnen en/of vouwgordijnen kunnen wij een meerprijs geven voor deze complete service. Om naberekening te voorkomen, verzoeken wij u ervoor te zorgen dat de stoffeerder overal goed bij kan.

 

Vouwgordijnen afhalen en meer

Halen wij de vouwgordijnen voor u af, dan gebeurt dat compleet op systeem. Ook halen we de koordjes los en de baleinen uit de vouwgordijnen. De systemen worden schoongemaakt, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Daarna worden de vouwgordijnen weer op de systemen geplaatst, koordjes recht ingeregen en de baleinen teruggezet. U krijgt een compleet vouwgordijn geleverd.

 

U bepaalt zelf

Voor vouwgordijnen die compleet op systeem naar ons komen, geldt een meerprijs van € 25,00 per vouwgordijn. Uiteraard kunt u ook uw vouwgordijnen zonder systeem meegeven of ze zelf met systeem en al voor onze medewerkers klaarleggen. U bepaalt in hoeverre u hier zelf tijd en aandacht in wilt steken.

 

Zorgvuldige controle en reparatie

Zowel voor als na reiniging nemen we de maten op van de gordijnen en vouwgordijnen. Na reiniging wordt ieder gordijn zorgvuldig gecontroleerd op onder meer losse zomen, hoekjes, plooien en kapotte haken. Dit repareren we professioneel in ons eigen gordijnenatelier zonder meerprijs.

 

Pas verhuisd?

Bent u pas verhuisd? Wij vermaken uw gordijnen naar nieuwe maten. Wij vervangen ook oude vouwgordijnsystemen.

 

Vragen? Stel ze!

Wilt u meer informatie over onze uitgebreide service? Wij beantwoorden met plezier uw vragen zeven dagen per week van 9.00 uur tot 21.00 uur.

 

Stoomwinkel.nl:

  • Haalt voor reiniging de haken uit de gordijnen en plaatst ze na reiniging weer op de juiste plaats terug in de gordijnen.
  • Haalt, indien gewenst, voor u de vouwgordijnen van het systeem en zet ze na reiniging weer zorgvuldig terug.
  • Haalt en bezorgt op afspraak in heel Nederland op het door u opgegeven adres.
  • Garandeert zorgvuldig transport van uw (vouw)gordijnen door onze eigen medewerkers.
  • Reinigt uw artikelen vrijwel krimp- en kreukvrij dankzij een unieke reinigingsmethode.
  • Controleert na reiniging ieder (vouw)gordijn op onder meer losse zomen, hoekjes, plooien en kapotte ringetjes, en repareert dit zonder extra kosten.
  • Levert uw gordijnen hangend.
  • Reinigt onder meer voor particulier, bedrijf, projectinrichter en zorginstelling.
  • Werkt daarnaast samen met bouw-, schilders- en schoonmaakbedrijven, verhuizers, verhuurmakelaars, woning- en projectinrichters, interieurarchitecten en stoffeerders.
  • Behandelt uw gordijnen voor, tijdens en na reiniging met zorg voor het beste resultaat.