Ophaal- en bezorgservice op afspraak

 

Door heel Nederland

Het vakkundig laten reinigen van uw vitrages, over- en vouwgordijnen is nergens zo eenvoudig als bij Stoomwinkel.nl. Wij halen uw vitrages, over- of vouwgordijnen op op het adres waar het u het beste schikt en bezorgen na reiniging inclusief reparaties op afspraak in heel Nederland.

 

Nooit onnodig wachten

Onze medewerkers halen en bezorgen wanneer het u uitkomt. U krijgt een half uur voor aankomst een telefoontje, zodat u niet onnodig hoeft te wachten. Door onze volledig eigen landelijke ophaal- en leverservice maken wij zeer stipte afspraken.

 

Persoonlijk: van bestelling tot terugbezorging

Zodra u uw bestelling hebt doorgegeven, maken wij met u een ophaalafspraak. Dat kan enkele dagen na de bestelling. Onze medewerker zal bij het ophalen uw gordijnen verpakken. Het eventueel brandvertragend maken van gordijnen duurt twee tot drie weken. Uiteraard houden wij u in dit geval telefonisch of per e-mail op de hoogte van de bezorgtermijn.

 

Hangend geleverd

Stoomwinkel.nl rekent eenmalig € 38,50 voor de ophaal- en bezorgservice in heel Nederland. Voor dit bedrag haalt een medewerker op afspraak uw gordijnen op.

De gereinigde en gerepareerde gordijnen worden vervolgens hangend bij u geleverd. Vouwgordijnen leveren we zorgvuldig verpakt.

 

Zelf stoomgoed afgeven?

Wilt u graag dat één van onze vakkundige stoffeerders uw (vouw)gordijnen afhaalt en weer terug hangt? Ook dit is in heel Nederland mogelijk op afspraak. Wij kunnen u vooraf een indicatie van de kosten geven voor deze complete service. Uiteraard kunt u ook zelf uw stoomgoed afgeven bij Stoomwinkel.nl.

 

Wanneer haalt en bezorgt Stoomwinkel.nl?

Stoomwinkel.nl haalt en bezorgt van maandag tot en met vrijdag. U kunt een ophaal- en bezorgafspraak maken voor wanneer het u schikt.