Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

(Vouw)gordijnen en raamdecoratie onderhoudscontracten

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en raamdecoratie. Wij hebben jarenlange ervaring en vakkennis opgedaan in een kwart eeuw confectie. Onze vakkundige medewerkers weten precies op welke manier uw gordijnen, vouwgordijnen, vitrages en overige raamdecoratie in welke stof dan ook moeten worden gereinigd voor het beste resultaat. Wij bieden een unieke combinatie van zowel het vakkundig laten reinigen en repareren van uw gordijnen. Wanneer u uw gordijnen bij ons laat reinigen controleren wij uw gordijnen op losse zomen of andere oneffenheden. Deze repareren wij direct voor u in ons atelier. Daarnaast is het ook mogelijk om uw gordijnen bij ons te laten vermaken, wanneer u bijvoorbeeld te brede of te lange gordijnen heeft gekocht of wanneer u gaat verhuizen.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken

Perfecte service
25+ jaar ervaring

Een onderhoudscontract bij Stoomwinkel.nl

Wanneer uw gordijnen eenmaal hangen, heeft u er niet veel omkijken meer naar. Het is echter wel belangrijk dat uw gordijnen eens in de zoveel tijd worden gereinigd. Ontstaan er zichtbare vlekken dan kunt u deze het best zo snel mogelijk laten reinigen maar onopgemerkt absorberen gordijnen en overige raamdecoratie ook geuren zoals etensgeuren. Om uw gordijnen fris en schoon te houden, is het daarom belangrijk om ze te blijven onderhouden. Bij stoomwinkel.nl kunt u terecht voor het laten reinigen en eventueel repareren van uw gordijnen en overige raamdecoratie. Wilt u er verzekerd van zijn dat dit eens in de zoveel tijd gebeurt, dan kunt u bij ons een raamdecoratie onderhoudscontract afsluiten. Wij bieden (vouw)gordijn onderhoudscontracten aan voor bedrijven en particulieren. Het onderhoudscontract stellen wij samen met u op en hierin spreken wij af op welke basis uw gordijnen voor u worden gereinigd. Of u nu wilt kiezen voor dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse reiniging, alles is mogelijk.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard! Nicole Haenen

De inhoud van uw onderhoudscontract

In uw onderhoudscontract spreekt u af hoe vaak u gebruik wilt maken van de service van Stoomwinkel.nl maar ook van welke service u precies gebruik wilt maken. U kunt ervoor kiezen om uw raamdecoratie bij ons af te geven maar ook bieden wij een compleet servicepakket. Onze landelijke ophaal- en leverservice maakt het mogelijk de gordijnen bij u op te halen en weer af te leveren wanneer deze gereinigd en eventueel gerepareerd zijn. Bij het complete servicepakket halen wij de gordijnen ook voor u af en hangen deze weer voor u of. U wordt geheel ontlast en heeft totaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw gordijnen. In uw onderhoudscontract kunt u afspreken of u gebruik wilt maken van het complete servicepakket of van delen daarvan. Het onderhoud van uw gordijnen was nog nooit zo makkelijk!

Neem contact op met ons!

8 + 1 =