Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Linnen gordijnen/raamdecoratie reinigen en onderhouden

Gordijnen en overige raamdecoratie zijn onmisbaar in ieder interieur. Zij zorgen voor sfeer en hebben daarnaast ook een praktische functie. Ze bieden privacy wanneer dat nodig is, kunnen het zonlicht buitenhouden en zijn geschikt om de ramen beter te isoleren.

U kunt lange tijd plezier hebben van uw gordijnen wanneer u ze goed blijft onderhouden. Gordijnen kunnen onopgemerkt allerlei soorten geuren zoals etensgeuren absorberen. Ook trekken ze stof aan en kunnen er vlekken ontstaan. Gordijnen kunt u zelf wassen, maar in dat geval loopt u wel een risico. Wanneer u uw gordijnen of raamdecoratie wilt wassen, dient u zich strikt aan het wasvoorschrift te houden. Iedere stof is anders en dient ook anders behandeld te worden. Voor linnen gordijnen geldt dat deze kreuk en krimpgevoelig zijn. U kunt het beste uw linnen gordijnen en raamdecoratie laten reinigen bij een specialist.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken
Perfecte service
25+ jaar ervaring

Linnen raamdecoratie laten reinigen bij Stoomwinkel.nl

Uw linnen gordijnen en overige raamdecoratie zijn bij Stoomwinkel.nl in uitstekende handen. Linnen is van nature krimp en kreukgevoelig. Het reinigen van linnen kan uitstekend, maar het is wel van belang dat dit voorzichtig en op de juiste manier wordt gedaan. Linnen komt in verschillende soorten en de behandeling kan daarom ook verschillen. Stoomwinkel.nl maakt gebruik van een speciaal reinigingsproces waarbij krimp nagenoeg niet voor komt. Bij linnen gordijnen kan het voorkomen dat zij na reiniging iets korter zijn. De oude lengte zal echter na een aantal weken weer terug zijn. Bij Stoomwinkel.nl hebben wij jarenlange ervaring opgedaan en u kunt ervan uitgaan dat wij uw gordijnen vakkundig zullen reinigen. Vooraf wordt zo goed mogelijk onderzoek gedaan, zodat wij uw linnen gordijnen op de juiste manier zullen reinigen. Alles vindt plaats in goed overleg.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard! Nicole Haenen

Een compleet servicepakket voor linnen raamdecoratie

Naast vakkundige reiniging van uw linnen gordijnen en alle andere soorten gordijnen en overige raamdecoratie, worden uw gordijnen ook gecontroleerd op losse zomen of andere gebreken. De expertise van Stoomwinkel.nl maakt het mogelijk om een unieke combinatie van reinigen en reparatie van gordijnen aan te bieden, en dat is nog niet alles. U kunt uw gordijnen zelf bij ons komen brengen maar wij bieden ook een landelijke ophaalservice wanneer u uw gordijnen door ons laat reinigen en/of repareren. De gordijnen komen we dan ook weer bij u terugbrengen. Wilt u er zeker van zijn dat uw gordijnen eens in de zoveel tijd gereinigd worden, dan kunt u als particulier of bedrijf een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Uw maakt zelf de keuze hoe vaak u uw gordijnen wilt laten reinigen en u heeft er daarna geen omkijken meer naar want uw linnen gordijnen zijn in uitstekende handen bij Stoomwinkel.nl!

Neem contact op met ons!

5 + 1 =