Gordijnen met vermaak op maat laten maken door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw gordijnen op maat laten maken? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl vermaakt uw gordijnen en eenvoudig met ongekende kwaliteit. Dat doen we met grote kennis van zaken.

Waarom gordijnen laten vermaken?

Gordijnen kunnen erg duur in aanschaf zijn. Door de gordijnen op maat te laten maken hoeft u geen nieuwe gordijnen te kopen en blijft u het langst plezier beleven aan uw mooie gordijnen. Door gordijnen ook met enige regelmaat te onderhouden krijgen de gordijnen nauwelijks tot geen grauwe kleur na verschillende jaren hangen. Ziet u op tegen het op maat laten maken van uw gordijnen of het onderhoud?

Geen zorgen! U kunt uw gordijnen laten vermaken en/of onderhouden door Stoomwinkel.nl.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken
Herstel zonder kosten

Perfecte service
25+ jaar ervaring
Persoonlijk contact

Hoe werkt Stoomwinkel.nl?

U kunt er kiezen om uw gordijnen zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten vermaken, reinigen, repareren en ophalen van uw gordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. U kunt uw gordijnen natuurlijk zelf eraf halen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw gordijnen aan onze medewerkers mee te geven. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de gordijnen beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

7 + 14 =

Gordijnen vermaken door Stoomwinkel.nl

Gordijnen in huis bieden verschillende voordelen. Ten eerste geven gordijnen sfeer en het juiste comfort aan uw huis. Kies daarom voor gordijnen die in uw woning passen en de rest van het interieur aanvullen of juist voor meer speciale gordijnen die uw interieur zullen opfleuren.  Daarnaast zorgen gordijnen ook voor isolatie. Wanneer u in de winter de kachel aan heeft en de gordijnen sluit, blijft de warmte lekker binnen. Ook zorgen gordijnen voor privacy en mogelijk ook voor verduistering of voor demping van geluid. Er zijn vele verschillende soorten gordijnen en overige raamdecoratie te verkrijgen. Voor gordijnen is het van belang dat deze de juiste afmetingen hebben. Gordijnen die te lang of te korte gordijnen zijn staan minder netjes. U kunt gordijnen in veel gevallen op maat laten maken. Heeft u gordijnen hangen die u ergens anders wilt neerhangen maar daarvoor te groot zijn of kiest u voor kant en klare gordijnen en zijn die niet helemaal passend? Dan kunt u de gordijnen ook laten vermaken.

Stoomwinkel.nl voor het vermaken van uw gordijnen

Bij Stoomwinkel.nl kunt u terecht voor het vakkundig laten reinigen van al uw soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Naast reiniging kunnen wij ook uw gordijnen herstellen waar nodig én is het tevens mogelijk om uw gordijnen te laten vermaken. Heeft u uw gordijnen te groot gekocht of gaat u verhuizen en wilt u ze op een andere plek neerhangen waardoor ze te lang of te breed zijn, dan kunt u bij ons terecht. In het atelier van Stoomwinkel.nl werken professionals die allen jarenlange ervaring hebben met het vermaken of herstellen van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Zowel gordijnen die te breed zijn als gordijnen die te lang zijn, kunnen wij voor u vermaken. Het is daarbij mogelijk om de onder- en/of bovenzijde van de gordijnen op verschillende manieren af te werken.

Het herstellen van uw gordijnen wanneer deze losse zomen of andere oneffenheden is ook mogelijk.

De complete service van Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl biedt professionele service op het gebied van reiniging van al uw soorten gordijnen en raamdecoratie. Daarnaast kunt u bij ons uw gordijnen ook laten herstellen of vermaken. Heeft u gordijnen die toe zijn aan een gehele onderhoudsbeurt, dan kunt u gebruik maken van de complete service van Stoomwinkel.nl. Daarbij kunnen wij uw gordijnen reinigen, herstellen waar nodig of vermaken en halen wij de gordijnen ook thuis bij u op. Bij het ophalen van uw gordijnen kunnen wij deze voor u afhalen en wanneer wij de gereinigde gordijnen weer bij u komen afleveren kunnen wij deze ook weer voor u ophangen. Het uitgangspunt van onze service is dat u als klant volledig wordt ontlast en geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw gordijnen. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten, waarbij wij, afhankelijk van de inhoud van het contract, eens in de zoveel tijd zorgen voor het onderhoud van uw gordijnen. Zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland kunnen bij ons terecht. Heeft u vragen over de complete service of één van de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.