In tegenstelling tot uw tapijten en vloeren verduren gordijnen de dagelijkse slijtage niet, maar hebben nog steeds onderhoud en aandacht nodig om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien. Als de gedachte om je gordijnen naar beneden te halen en ze naar de stomerij te brengen, je vreselijk maakt, dan staat Stoomwinkel.nl voor je klaar!

Stoomwinkel.nl is gespecialiseerd in gordijnreiniging en biedt een full-service gordijnonderhoudspakket, die u al het gedoe van het demonteren en monteren van uw gordijnen bespaart om ze schoon te maken.

De gordijnreiniging gaat verder

Bij ons full-service pakket beginnen we met het ophalen en afhalen van de gordijnen met speciale aandacht voor uw huidige stand van de haken, de maten en plooien.

Daarna reinigen we de gordijnen met zorg, zodat na deze onderhoudsbeurt uw gordijnen er weer schoon en fris uitzien.

We zullen ieder gordijn met aandacht controleren op losse zomen, losse plooien, kapotte haken(strips) en alles, zonder extra kosten, herstellen.

Gordijnen reinigen brengt u meer

Gordijnen worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om huishoudelijke reiniging en zullen geleidelijk stof verzamelen. Vaak worden we afgeschrikt door het gedoe om ze af te halen en dit betekent dat de gordijnen worden verwaarloosd.

Terwijl ze aan het raam hangen, worden ze blootgesteld aan tal van invloeden van binnen en buiten en kunnen daarom duizenden huisstofmijt, pollen, bacteriën en spinnenwebben bevatten.

Door ze te reinigen wordt de hoeveelheid stof die zich in uw huis ophoopt, geminimaliseerd waardoor het een schoner en gezonder milieu wordt.

(Te) lang hebben we gewacht met het reinigen van onze overgordijnen. Ten onrechte. Stoomwinkel.nl is ons prima bevallen. Zeer prettig contact zowel telefonisch als per mail. Afspraken zijn prima nagekomen. Gordijnen werden afgehaald, keurig gemerkt en na een week weer op de juiste plek teruggehangen. Ze zijn lekker schoon, als nieuw! 

Stoomwinkel.nl adviseert om uw gordijnen om de één tot twee jaar professioneel te onderhouden om ze er frisser uit te laten zien en om langer te kunnen genieten van uw mooie gordijnen.