Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Gordijnen reinigen door een specialist

Gordijnen zijn er in allerlei soorten en maken een modern interieur compleet. In principe hebben gordijnen maar weinig onderhoud nodig. Toch kunnen gordijnen in de loop der tijd verkleuren of er kunnen zich vieze luchtjes in uw gordijnen nestelen. Om dit tegen te gaan is het van belang dat u uw gordijnen af en toe reinigt of laat reinigen. Dit zorgt ervoor dat uw gordijnen fris blijven ogen en ook fris blijven ruiken. Hoe vaak dit dient te gebeuren is afhankelijk van verschillende factoren. Woont u met kinderen, dan is een vlek in uw gordijnen snel gemaakt en wanneer u binnenshuis rookt kunnen gordijnen sneller verkleuren en zullen deze niet lang fris blijven ruiken. Bepaalde soorten gordijnen kunt u zelf reinigen. Het is echter belangrijk dat u hier voorzichtig mee bent.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken
Perfecte service
25+ jaar ervaring

Zelf uw gordijnen reinigen

Wanneer u van plan bent om uw gordijnen zelf te gaan reinigen, is het van groot belang dat u eerst goed het wasvoorschrift bestudeerd. Hierop kunt u aflezen of het überhaupt mogelijk is om uw gordijnen te wassen en wat de precieze wasvoorschriften zijn. Is het mogelijk om uw gordijnen te wassen, wees hier dan alsnog erg voorzichtig mee. Een verkeerde behandeling kan zorgen voor het verkleuren van uw gordijnen, het krimpen van de garens of kan ervoor zorgen dat gordijnen vervormen. Wij raden aan om uw gordijnen te laten reinigen door een specialist. Bij een onverwachte vlek adviseren wij u om direct uw gordijnen te laten reinigen. Op deze manier kunt u de schade zoveel mogelijk te beperken.

Uw gordijnen laten reinigen door Stoomwinkel.nl

Kies ervoor om uw gordijnen te laten reinigen door Stoomwinkel.nl. Wij zijn specialist op het gebied van het reinigen van uw gordijnen en u bent er bij ons van verzekerd dat uw gordijnen na reinigen hun kwaliteit behouden. Hoe uw gordijnen precies zullen worden behandeld is afhankelijk van de stof en de mate van vervuiling. De meeste veilige manier is het stomen van de gordijnen waarbij de gordijnen uitstekend worden gereinigd en waarbij het risico op krimpen tot een minimum wordt beperkt. Stoomwinkel.nl biedt naast het reinigen van uw gordijnen ook een reparatieservice waarbij we mankementen voor u repareren. Wilt u geheel worden ontlast, maak dan gebruik van ons geheel verzorgde servicepakket. Wij komen hierbij de gordijnen voor u ophalen en weer terugbrengen. Ook kunnen wij deze voor u afhalen en weer ophangen. Wilt u er zeker van zijn dat uw gordijnen in de loop der jaren worden onderhouden, dan kunt u ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. De inhoud van dit contract bepaalt u natuurlijk zelf.

Meer informatie over onze onderhoudscontract en onze service vindt u op onze website. Voor vragen kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard! Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

1 + 14 =

Uw gordijnen reinigen inclusief reparaties bij Stoomwinkel.nl

Voor het vakkundig laten reinigen van al uw soorten gordijnen, kunt u terecht op Stoomwinkel.nl. Bij Stoomwinkel.nl hebben wij jarenlang ervaring met zowel het reinigen als repareren van overgordijnen, vitrages en andere soorten raamdecoratie. We bieden een uniek en volledig verzorgd servicepakket waarbij wij uw gordijnen niet alleen voor u reinigen maar deze ook bij u komen ophalen, herstellen en de gordijnen weer bij u afleveren. Op aanvraag kunt u ook door een stoffeerder uw gordijnen van de wand en plafond laten halen en terug laten plaatsen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze service wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en heeft als doel het volledig ontzorgen van onze klanten. Dankzij de vakkundigheid en expertise van onze medewerkers op het gebied van gordijnen kunt u ervan uit gaan dat wij precies weten wat het beste is voor uw gordijnen. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen fris zijn en weer jaren mee kunnen.Lees meer

Volledige ontzorging dankzij ons complete servicepakket voor het reinigen van gordijnen

Gordijnen zijn een investering voor uw wooninrichting en hebben weinig onderhoud nodig. Wel dient u de gordijnen eens in de zoveel tijd te reinigen, onopgemerkt gaat er meer vuil in uw gordijnen zitten dan aanvankelijk zichtbaar is. Kleine en eenvoudige vitrage of gordijnen kunt u veelal zonder problemen thuis wassen. Toch dient u hiermee op te passen, een verkeerde behandeling kan uw gordijn volledig ruïneren. Stoomwinkel.nl is specialist op het gebied van het laten stomen en reinigen van al uw soorten gordijnen. Bij ons kunt u uw gordijnen laten reinigen op een professionele manier. Vooraf en achteraf worden uw gordijnen volledig opgemeten, nauwkeurigheid staat bij ons voorop. Wanneer wij oneffenheden tegenkomen zoals losse plooien of losse zomen, zetten wij deze weer voor u vast. In ons atelier werken professionals die uw gordijnen op de juiste wijze kunnen herstellen. Indien nodig kunnen wij uw gordijnen ook naar een andere maat vermaken. Naast uw gordijnen laten reinigen, herstellen of vermaken bestaat ons servicepakket ook uit het thuis of op kantoor afleveren van uw gordijnen. Wilt u uw gordijnen door een stoffeerder laten afhalen en terughangen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Plan uw afspraak voor gordijnreiniging op Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl biedt een complete service waarbij wij zorg dragen voor het onderhoud van uw gordijnen van a tot z. Het enige wat u hoeft te doen is de afspraak in te plannen. Dat kan telefonisch of per e-mail. Bij Stoomwinkel bent u verzekerd van een uitstekende service. Onze vakkundige medewerkers halen uw gordijnen op en bezorgen deze weer bij u thuis of op kantoor in heel Nederland en op afspraak. Wanneer deze na reiniging en herstelwerkzaamheden weer bij u worden afgeleverd krijgt u een half uur voor aankomst nog een telefoontje. Zo weet u precies wanneer u uw gereinigde gordijnen weer kunt verwachten. Stoomwinkel.nl staat voor duidelijke afspraken en professionele service waarbij kwaliteit voorop staat. Meer over onze service en prijzen leest u op onze website. Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.