Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Waarom gordijnen laten onderhouden?

Bij het reinigen van uw gordijnen staat nauwkeurigheid voorop. Stoomwinkel.nl meet de gordijnen altijd voor en na reiniging op. Daarnaast kijken we uw gordijnen helemaal na. Hierbij zetten we alle kleine oneffenheden, zoals losse zomen en losse plooien, weer vast. Tevens kan Stoomwinkel.nl uw gordijnen brandvertragend behandelen. Weet u geen precieze maten, dan kunt u ook via e-mail of telefoon bestellen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw stoomgoed voor het reinigen daarvan zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Als particulier of bedrijf is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Op die manier heeft u zelf totaal geen omkijken meer naar het onderhoud van al uw soorten raamdecoratie.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken

Perfecte service
25+ jaar ervaring

Hoe werkt Stoomwinkel.nl?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw stoomgoed voor het reinigen daarvan zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten reinigen, repareren en ophalen van uw vitrages, vouwgordijnen en overgordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. U kunt uw vouwgordijnen natuurlijk zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vouwgordijnen compleet op systeem aan onze medewerkers mee te geven. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de gordijnen beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

3 + 8 =

Uw gordijnen reinigen inclusief reparaties bij Stoomwinkel.nl

Voor het vakkundig laten reinigen van al uw soorten gordijnen, kunt u terecht op Stoomwinkel.nl. Bij Stoomwinkel.nl hebben wij jarenlang ervaring met zowel het reinigen als repareren van overgordijnen, vitrages en andere soorten raamdecoratie. We bieden een uniek en volledig verzorgd servicepakket waarbij wij uw gordijnen niet alleen voor u reinigen maar deze ook bij u komen ophalen, herstellen en de gordijnen weer bij u afleveren. Op aanvraag kunt u ook door een stoffeerder uw gordijnen van de wand en plafond laten halen en terug laten plaatsen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze service wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en heeft als doel het volledig ontzorgen van onze klanten. Dankzij de vakkundigheid en expertise van onze medewerkers op het gebied van gordijnen kunt u ervan uit gaan dat wij precies weten wat het beste is voor uw gordijnen. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen fris zijn en weer jaren mee kunnen.Lees meer

Volledige ontzorging dankzij ons complete servicepakket voor het reinigen van gordijnen

Gordijnen zijn een investering voor uw wooninrichting en hebben weinig onderhoud nodig. Wel dient u de gordijnen eens in de zoveel tijd te reinigen, onopgemerkt gaat er meer vuil in uw gordijnen zitten dan aanvankelijk zichtbaar is. Kleine en eenvoudige vitrage of gordijnen kunt u veelal zonder problemen thuis wassen. Toch dient u hiermee op te passen, een verkeerde behandeling kan uw gordijn volledig ruïneren. Stoomwinkel.nl is specialist op het gebied van het laten stomen en reinigen van al uw soorten gordijnen. Bij ons kunt u uw gordijnen laten reinigen op een professionele manier. Vooraf en achteraf worden uw gordijnen volledig opgemeten, nauwkeurigheid staat bij ons voorop. Wanneer wij oneffenheden tegenkomen zoals losse plooien of losse zomen, zetten wij deze weer voor u vast. In ons atelier werken professionals die uw gordijnen op de juiste wijze kunnen herstellen. Indien nodig kunnen wij uw gordijnen ook naar een andere maat vermaken. Naast uw gordijnen laten reinigen, herstellen of vermaken bestaat ons servicepakket ook uit het thuis of op kantoor afleveren van uw gordijnen. Wilt u uw gordijnen door een stoffeerder laten afhalen en terughangen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Plan uw afspraak voor gordijnreiniging op Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl biedt een complete service waarbij wij zorg dragen voor het onderhoud van uw gordijnen van a tot z. Het enige wat u hoeft te doen is de afspraak in te plannen. Dat kan telefonisch of per e-mail. Bij Stoomwinkel bent u verzekerd van een uitstekende service. Onze vakkundige medewerkers halen uw gordijnen op en bezorgen deze weer bij u thuis of op kantoor in heel Nederland en op afspraak. Wanneer deze na reiniging en herstelwerkzaamheden weer bij u worden afgeleverd krijgt u een half uur voor aankomst nog een telefoontje. Zo weet u precies wanneer u uw gereinigde gordijnen weer kunt verwachten. Stoomwinkel.nl staat voor duidelijke afspraken en professionele service waarbij kwaliteit voorop staat. Meer over onze service en prijzen leest u op onze website. Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.