Gordijnen onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

(Vouw)gordijnen afhalen bij een verbouwing of verhuizing

Heeft u een verbouwing van uw huidige huis op de planning staan, dan komt daar een hoop bij kijken. Mogelijk zal een deel van uw woning voor een bepaalde periode niet leefbaar zijn en moet een deel van uw inboedel uit de woning worden weggehaald. Het is bij een verbouwing van groot belang om de gordijnen niet te vergeten. Gordijnen of andere raamdecoratie hangen vaak niet in de weg maar deze kunnen wel beschadigd of vervuild raken tijdens een verbouwing.

Een verbouwing zal een hoop stofvorming met zich meebrengen, wat zich op de gordijnen kan gaan nestelen. Wanneer u muren in de buurt van de raamdecoratie gaat schilderen, brengt dit ook een groot risico met zich mee. Wij raden u daarom aan uw raamdecoratie nog voor u begint af te halen. U hoeft er niet over na te denken waar u uw afgehaalde gordijnen hoeft op te bergen, wanneer u ervoor kiest om deze door Stoomwinkel.nl bij u op te halen.

Stoomwinkel kan de raamdecoratie bij u thuis komen ophalen en eventueel ook komen afhalen. Tijdens de werkzaamheden in uw woning zullen deze door ons worden gereinigd. Wanneer de verbouwing klaar is, wordt uw raamdecoratie weer schoon bij u afgeleverd en kunnen wij deze eventueel weer komen ophangen. U heeft geen omkijken naar uw raamdecoratie tijdens uw verbouwing en loopt niet het risico dat deze vies worden of beschadigd raken. U combineert op deze manier het onderhoud van uw gordijnen en overige raamdecoratie met het onderhoud van uw woning.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken

Perfecte service
25+ jaar ervaring

Gordijnen laten reinigen en vermaken voor uw verhuizing

Wat geldt voor een verbouwing, geldt natuurlijk ook voor een verhuizing. Gaat u verhuizen en neemt u uw gordijnen mee, dan kunt u Stoomwinkel.nl inschakelen om deze voor de verhuizing bij u te komen ophalen. Tijdens de verhuizing zullen deze worden gereinigd zodat deze weer schoon en fris in uw nieuwe woning kunnen worden opgehangen. Wanneer u gaat verhuizen kan het voorkomen dat uw huidige gordijnen niet meer passend zijn in uw nieuwe woning. Wilt u toch graag uw gordijnen meenemen, dan kunt u deze ook door Stoomwinkel.nl laten vermaken. Wij zijn specialist op het gebied van reinigen en repareren van alle soorten raamdecoratie, maar u kunt ook bij ons terecht voor het laten vermaken van uw gordijnen. In ons atelier werken professionals die gespecialiseerd zijn in het vermaken van alle soorten gordijnen. Wij kunnen deze op diverse manieren voor u vermaken. Als u gaat verhuizen en wilt weten of wij uw gordijnen op de door u gewenste manier kunnen vermaken en wat de kosten hiervoor zullen zijn? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

De service van Stoomwinkel.nl

Ook wanneer geen sprake is van een verbouwing of verhuizing kunt u terecht bij Stoomwinkel.nl voor het laten reinigen van al uw soorten raamdecoratie en het herstellen daarvan. Vermaken is ook mogelijk wanneer u kant en klare gordijnen heeft gekocht die toch niet passend zijn in uw woning. Stoomwinkel.nl biedt een uitgebreide service. U kunt kiezen voor een compleet servicepakket waarbij wij uw gordijnen komen ophalen en afhalen, voor uw reinigen en eventueel herstellen of vermaken en vervolgens uw gordijnen weer bij u komen brengen en ophangen. Daarnaast is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, zo bent u ervan verzekerd dat uw gordijnen eens in de zoveel tijd worden gereinigd. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Neem contact op met ons!

12 + 6 =