Raamdecoratie onderhouden door Stoomwinkel.nl

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

(Inbetween) gordijnen onderhoud

Vouwgordijnen onderhoud

Afhalen inclusief plaatsen van vitrages, overgordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen vermaken

Vouwgordijnen op en af systeem

Vitrages onderhoud

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

2 + 7 =

Raamdecoratie onderhoud door Stoomwinkel.nl

Raamdecoratie komt in vele soorten. Over het algemeen vragen raamdecoratie maar weinig onderhoud. Het onderhoud van raamdecoratie bestaat grotendeels uit het af en toe reinigen hiervan. Er zijn meerdere manieren waarop u uw raamdecoratie kunt reinigen. Hoe raamdecoratie moet worden onderhouden en worden gereinigd en of u dit zelf kunt doen hangt af van het soort raamdecoratie.

Lees meer

Het onderhouden van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen

Bij deze soorten raamdecoratie is het belangrijk om te weten dat u deze niet kunt wassen of chemisch reinigen.

Het onderhouden van gordijnen en vouwgordijnen

Er zijn meerdere manieren om gordijnen en vouwgordijnen te onderhouden. U kunt gordijnen zelf wassen en strijken of chemisch reinigen. U moet op een aantal zaken letten wanneer u zelf van plan bent om uw (vouw)gordijnen te wassen. Allereerst is het van belang of u de gordijnen wel zelf mag wassen. Bekijk hiervoor de behandelingssymbolen die zijn aangegeven. Voor het wassen dient u eventuele haken te verwijderen of verwijder de baleinen uit de vouwgordijnen. U kunt de gordijnen wassen met de hand of met de wasmachine. Wanneer u kiest voor een handwas, dan dient u deze met een ruime hoeveelheid wasmiddel in een bad of teil te wassen. Laat de gordijnen hier niet te lang in liggen. Wilt u de gordijnen in de wasmachine wassen, houdt dan de maximumtemperatuur van het wasvoorschrift aan en stop er niets bij in de wasmachine. Hoe er rekening mee dat de kans op krimping groter is als u het zelf wast. Wilt u het risico op schade tot nihil beperken? Laat dan uw (vouw)gordijnen reinigen. Stoomwinkel.nl is specialist in het laten reinigen van gordijnen en vouwgordijnen.

Uw raamdecoratie laten onderhouden door Stoomwinkel.nl

Bij de meeste gordijnen heeft het de voorkeur om deze te laten reinigen. Bij Stoomwinkel.nl kunt u terecht voor het vakkundig laten reinigen van al uw soorten gordijnen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van reinigen van diverse soorten raamdecoratie. Naast het reinigen van uw gordijnen, vitrages en andere soorten raamdecoratie kunnen wij deze ook voor u repareren indien nodig. Wij bieden een totaalpakket aan waarbij we u volledig ontlasten. Daarbij komen we de gordijnen ook bij u ophalen en na het reinigen en repareren van de gordijnen komen wij deze weer bij u af geven en eventueel ophangen. U kunt ook kiezen voor een onderhoudspakket waarbij wij eens in de zoveel tijd zorgen voor het totaal onderhoud van uw gordijnen. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.