Afhalen inclusief plaatsen van vitrages, overgordijnen en vouwgordijnen

Wilt u uw raamdecoratie (vitrages, overgordijnen en (vouw)gordijnen) laten reinigen? Stoomwinkel.nl regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stoomwinkel.nl repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging. Dat doen we gratis en met grote kennis van zaken.

Waarom uw raamdecoratie afhalen inclusief plaatsen?

Ziet u op tegen het terughangen van de vitrages, overgordijnen en(vouw)gordijnen en het weer inrijgen van de touwtjes?

Geen zorgen! Wij kunnen uw vitrages, over- of vouwgordijnen afhalen en weer terugplaatsen. Dat gebeurt door vakkundige stoffeerders. Na reiniging van de vouwgordijnen wordt ieder vouwgordijn nauwkeurig gecontroleerd op mankementen. Alles wordt door ons hersteld zonder extra kosten.

Wilt u gebruik maken van deze landelijk verzorgde service? Bel of mail ons voor meer informatie. Wij overleggen vooraf met u wat de bijkomende kosten zijn voor deze complete service. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt uiteraard ook vooraf een offerte aanvragen.

Totale ontzorging
Duidelijke afspraken

Perfecte service
25+ jaar ervaring

Hoe werkt Stoomwinkel.nl?

U kunt er kiezen om uw vitrages, overgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten reinigen, repareren en ophalen van uw vouwgordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. U kunt uw vitrages, overgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen natuurlijk zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vitrages, overgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen compleet op systeem aan onze medewerkers mee te geven. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de vitrages, overgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Ik ben zeer tevreden over de service van Stoomwinkel. Keurig alle gordijnen afgehaald en weer opgehangen. Zien er weer zeer fris en schoon uit. De prijs meer dan waard!

Nicole Haenen

Wie is Stoomwinkel.nl

Stoomwinkel.nl is dé specialist op het gebied van het vakkundig laten reinigen en repareren van alle soorten gordijnen en overige raamdecoratie. Uniek is onze combinatie van vakkundig reinigen en vakkennis (opgedaan in een kwart eeuw confectie) van vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen en verdere raamdecoratie. Onze expertise maakt het mogelijk om de unieke combinatie van zowel reiniging als reparatie van al uw gordijnen te bieden.

Neem contact op met ons!

2 + 10 =

Afhalen inclusief plaatsen van vitrages, overgordijnen en vouwgordijnen

Stoomwinkel.nl biedt een unieke landelijke ophaal- en leverservice bij het laten reinigen en repareren van uw vitrages, vouw- en overgordijnen. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het onderhoud inclusief repareren van alle soorten gordijnen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw stoomgoed voor het reinigen daarvan zelf bij ons af te geven, maar wij bieden ook een compleet servicepakket dat u geheel ontlast. Wilt u gebruik maken van deze service dan kunt u dit bij uw bestelling aanvinken. Vooraf overleggen wij met u wat hiervoor de bijkomende kosten zijn, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Als particulier of bedrijf is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Op die manier heeft u zelf totaal geen omkijken meer naar het onderhoud van al uw soorten raamdecoratie.Lees meer

Ons complete en unieke servicepakket

Onze landelijke verzorgde service bestaat naast het laten reinigen, repareren en ophalen van uw vitrages, vouwgordijnen en overgordijnen ook uit het afhalen en terugplaatsen daarvan. U kunt uw vouwgordijnen natuurlijk zelf van het systeem afhalen en na reiniging weer bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vouwgordijnen compleet op systeem aan onze medewerkers mee te geven. Wij hebben vakkundige stoffeerders en bieden de mogelijkheid dat de stoffeerders uw raamdecoratie van de muur of plafond afhalen en weer plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze ook op de juiste wijze worden afgehaald en worden teruggehangen. Daarbij loopt u zelf niet het risico dat u de gordijnen beschadigt bij het afhalen of terughangen daarvan. Kiest u voor deze optie dan regelt Stoomwinkel.nl het onderhoud van uw raamdecoratie van a tot z en wordt u geheel ontlast.

Maak uw afspraak op Stoomwinkel.nl

Wilt u uw over-, vouwgordijnen of vitrages laten reinigen en repareren, maak dan uw afspraak bij stoomwinkel.nl. Bij uw bestelling kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van onze landelijk verzorgde service waarbij wij uw raamdecoratie ook ophalen, afhalen en weer bij u bezorgen en plaatsen. Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven, nemen wij contact met u op voor het maken van een ophaalafspraak. Over de bezorgtermijn brengen wij u natuurlijk ook op de hoogte. Wij halen en bezorgen wanneer het u het beste uitkomt. Een half uur voor aankomst zullen wij u bellen, zo hoeft u nooit onnodig te wachten. Dankzij onze landelijke ophaal- en leverservice en stipte afspraken wordt u geheel ontlast en hoeft u nooit onnodig te wachten. Heeft u vragen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen of per e-mail. Wij helpen u graag verder!